Dracula Slot är ett spel som fångar ditt intresse redan vid första anblick. Detta är på grund utav att spelet har en riktigt imponerande grafik som är svår att mäta sig med i casinobranschen. Dracula Slot är resultatet av ett samarbete mellan Universal och den välkända spelutvecklaren NetEnt. Temat i spelet kretsar runt den välkända historien om Dracula och vampyrer. Så spelet har en ganska mörk karaktär och är fullpackad av spänning och intriger som du kan ta del av när du spelar.

Dracula Slot lanserades 2015 och är bara en i raden av moderna spel från NetEnt som har revolutionerat spelmarknaden när det kommer till slots på nätet. Spelautomaten har en RTP på 96,6 procent och är enkel att sätta sig in i med tydliga guider om hur du spelar via en knapp på kontrollpanelen. Dracula Slot har ett stort innehåll vilket resulterar i att du kan spela i timmar utan att bli uttråkad. Detta är ett spel du bara inte får missa!

Insatser och vinstlinjer

Dracula Slot är ett spel där du använder dig utav fem hjul som tillsammans bildar fyra rader som du använder dig av när du spelar. Du använder dig av totalt 40 fasta vinstlinjer som är aktiva under varje snurr. Innan du ger dig iväg på denna spännande resa så kan du ställa in vilken insats du ska spela med. Först kan du ställa in vilket värde du ska ha på mynten du spelar för. Myntets värde går att justera från 0,01 till 1,00.

Du kan sedan välja antalet mynt som du ska spela med på varje vinstlinje. Genom att justera pilarna vid knappen “Level” så kan du ställa in hur många mynt du ska satsa på varje vinstlinje från 1–10 mynt. Spelautomaten har även funktionen “Auto play” där du kan ställa in antalet spel som ska köras i en följd. Vill du satsa stort så finns funktionen “Max bet” som resulterar i att du gör den största möjliga satsningen. Lägsta insats är 2 kronor och högsta är 2 000 kronor.

Symboler

Spelets tema är tydligt och kretsar runt den blodtörstiga karaktären Dracula och vampyrer. Vid sidan av hjulen sitter Dracula som är snygg animerad i 3D-grafik. Symbolerna i spelet är allt från Dracula till andra människor som befinner sig i denna värld. Spelautomaten har även de klassiska kortlekssymbolerna som är snyggt designade i form av ett emblem. Symbolerna som förställer människor är snyggt designade med en mer realistisk ton och färg som föreställer vardagliga människor ifrån alla möjliga samhällsklasser.

Något som är värt att notera är att när du startar upp spelet så möts du av ett snyggt intro i full 3D-grafik. I introt ser du en kvinna som blir jagad utav något som ser ut att vara en flock av fladdermöss, genom stadens gator. Efter att ha skakat av sig fladdermössen och hittat in på en tom sidogata så blir kvinnan tillslut överfallen av en blodtörstig varelse. Grafiken och animeringarna i spelautomaten är verkligen i världsklass.

Bonusfunktioner

Dracula Slot är fullpackad av funktioner som får din spelupplevelse att stiga till nya höjder. Utöver vanliga symboler så har spelet även staplade symboler som ökar dina vinstchanser. Wild-symbolen är i form av ett “W” och finns tillgänglig på hjul 2, 3 och 4. Spelet har även Stacked wilds i form av en bild på Dracula och en kvinna. Denna symbolen finns endast på hjul 3 under free spins-rundorna. Wild-symbolerna fungerar som substitut till övriga symboler i den högst vinnande kombinationen.

Det finns två staplade symboler i spelet, en på Dracula och en som föreställer en kvinna och de finns endast på hjul 2 och 4. Bonusrundan i spelet aktiveras om du lyckas landa dessa två staplade symbolerna samtidigt och resulterar i att du blir tilldelad 10 free spins. Stacked wilds under free spins resulterar i två extra gratissnurr. Spelautomaten har en Bat-feature som gör att fladdermöss ibland flyger in på skärmen och förvandlar symboler till wilds. Under free spins så kommer denna funktionen en gång efter varje snurr.

Sammanfattning

Dracula Slot är en modern slot som är resultatet av ett samarbete mellan NetEnt och Universal. Resultatet blev en slot som kretsar runt den blodtörstiga varelsen Dracula. Du använder dig av 5 hjul och 4 rader när du spelar och vinner genom att få matchande symboler på någon av de 40 aktiva vinstlinjerna som utgör spelet. Spelet inleds med ett snyggt animerat intro i full 3d-grafik. Du gästas även utav Dracula under spelets gång som sitter och hånler vid sidan av hjulen. Den snygga och välgjorda grafiken är inte det enda som imponerar med spelet. Funktionerna är även dom av hög standard där du får hjälp av staplade symboler, Wild-symboler och Stacked wilds. Spelautomaten har även en unik Bat-Feature som gör att fladdermöss ibland efter ett snurr flyger in och förvandlar symboler till wilds. Denna funktionen är garanterad efter varje snurr under free spins-rundorna. Spelet är otroligt välgjort. Det enda vi kan klaga på är att animationerna i spelet ibland kan vara lite för långa.